U bent hier

Fantasyserie Beauty and the Beast komt op Net5

Fantasyserie Beauty and the Beast komt op Net5

Fans van de fantasyserie Once Upon a Time hoeven niet in zak en as te zitten als hun favoriete fantasyserie op zijn eind loopt, want Net5 volgt de populaire serie op met Beauty and the Beast. Deze nieuwe fantasyserie is vanaf 27 februari 2013 wekelijks op Net5 te zien en is een moderne vertolking van het gelijknamige sprookje. Beauty and the Beast won dit jaar al de People's Choice Award voor 'Favoriete Nieuwe TV Drama'. Beauty and the Beast is onder de hashtag BATB te vinden op Twitter.

Beschrijving fantasyserie Beauty and the Beast Net5
Er was eens een mooie vrouw en een beest van een man...
Catherine 'Cat' Chandler is een slimme rechercheur wiens leven als tiener wordt gered door een mysterieus wezen. Jaren later komt Cat er tijdens een moordonderzoek achter dat de betrokkene Vincent het ‘beest’ is dat haar redde. Hij draagt al jaren een vreselijk geheim met zich mee, maar dit schrikt Cat niet af.

Catherine Chandler (Kristen Kreuk, o.a. van Smallville), ook wel Cat genoemd, is als tiener getuige van de moord op haar moeder. Cat zou destijds ook zijn gedood, maar iets of iemand heeft haar gered. Vele jaren later is Cat een zelfverzekerde detective en vormt samen met haar goede vriendin Tess (Nina Lisandrello) een getalenteerd rechercheteam. Wanneer het duo een moordzaak onderzoekt, vinden ze vingerafdrukken van de knappe Vincent (Jay Ryan) die ogenschijnlijk in Afghanistan is gestorven. Maar het blijkt dat Vincent nog in leven is! Hij heeft zich de afgelopen tien jaar niet in het openbaar vertoond, omdat hij een vreselijk geheim met zich meedraagt waar alleen zijn vriend J.T. (Austin Basis) van af weet; wanneer Vincent zich opwindt, verandert hij in een angstaanjagend ‘beest’ dat zijn enorme kracht niet onder controle heeft.

Cat is verbijsterd als ze dit ontdekt; Vincent is het mysterieuze wezen dat haar jaren eerder redde van de dood! Al snel wordt Vincent een belangrijk deel van Cats leven. Zijn scherpe instinct, ongelooflijke kracht en mededogen worden van veel waarde voor Cat en haar werk als detective. Vincent kan namelijk met zijn kennis over de stad helpen bij het oplossen van zaken en het bestrijden van criminaliteit. Maar de twee bouwen niet alleen een zakelijke band op…

Trailer Beauty and the Beast